Ламелни део

Ламелни део чини приземље и спрат и намењен је за смештај независних корисника. Овај део дома располаже смештајним капацитетом од 95 лежајева, распоређених у 25 једнокреветних соба, 26 двокреветних соба и 6 трокреветних соба.

Свака соба има купатило и терасу и опремљена је савременим функционалним намештајем прилагођеним потребама корисника, телефоном, телевизором са кабловским антенским пријемом програма, сос сигнализацијом.

У ламелном делу се налазе и два дневна боравка, две чајне кухиње и два заједничка купатила. Приземље и спрат повезани су степеништем и лифтом.

Стационарни део

Стаионарни део чини приземље и спрат и намењен је за смештај полузависних и зависних корисника. Овај део дома располаже смештајним капацитетом од 125 лежајева, распоређених у 13 четворокреветних соба, 21 трокреветну собу, 1 двокреветну и 2 једнокреветне собе.

У овом делу објекта – Стационару, сваки спрат има сопствену трпезарију, која уједно служи и као део за дневни боравак корисника, опремљену адекватним трпезаријским намештајем и телевизором. Свака соба поседује телевизор, адекватне ноћне ормариће, гардеробне ормане, потребан број столица, телефон и сос сигнализацију. Стационарни део на сваком спрату има одвојене мушке и женске тоалете и купаоницу.

У Стационарном делу установе 9 соба са 24 лежајева, и то 3 двокреветне и 6 трокреветне конфорне собе, имају сопствено купатило и тоалет.